tisdag 21 juli 2015

Att vara fotograf i Borås djurpark

Att vara fotograf i Borås djurpark är oerhört roligt och stimulerande. Man kan lätt fastna i visa invanda rutiner och besök hos de "roliga" djuren om man inte kontinuerligt planerade och följde upp behov som finns. Frihet och möjlighet till kreativitet finns självklart hela tiden och detta med att ha "fria händer" gör att man blir kreativ och letar nya möjligheter tillsammans med marknadssidan och sedan stämmer av med ansvariga djurskötare. I dagens blogg är det en blandning av detta.

Kul är också att bilderna man tar används så ofta och exponeras som det görs. Man blir allt lite stolt då man går runt och ser sina bilder på stora förstoringar, i broschyrer, hängandes på väggar, i marknadsföring osv.
Jag har aldrig haft möjligheten att ha en egen utställning och fotograferar kanske inte det som ger frågan om man vill ställa ut bilder. Men vad gör det då man har bilder hängandes i byggnader som har massor med besökare som ser bilderna varje dag, man blir allt lite stolt, det kan jag lova er :)