lördag 31 oktober 2015

Den sista striden

Så har matchen som spelades på Borås arena idag kallats. Det var Anders Svensson och Andreas Klarströms sista match i den gula tröjan och många (över 10.000) hade tagit sig till arenan för att stöda laget och för att hylla de två fantastiska spelarna.
För mig som fotograf så kändes det nästa som en jubelbevakning vid allsvenskt guld. Det fanns glädje, tårar och massor med värme. Efter slutsignalen så stod det också klart att Elfsborg blev fyra i årets allsvenskan.
Det har varit en lååång arbetsdag och nu återstår bara liiiite mer bildredigering för arkivet sedan så ....... tar jag Hallo...vin .... :)















torsdag 29 oktober 2015

Ett år har gått

Idag är det ett år sedan Klas Ingesson lämnade oss. Saknaden är fortfarande stor och idag så avtäcktes en minnessten på Borås arena och man höll även en minnesceremoni.



Besök ute hos ungdomsverksamheten i föreningar

Jag har i år haft förmånen att göra två jobb ute i föreningar där man fokuserar på ungdomsidrotten. Jättekul och vad mycket underbara ungdomar det finns.
Det hela är beställningsjobb men attans va kul man kan ha då man träffar engagerade ledare och ungdomar. Besöken i år var hos Borås IBF och deras P01 samt Alingsås HK F02.




tisdag 27 oktober 2015

onsdag 21 oktober 2015

Endast med 400/2,8

I kväll var det match i handbollens Elitserie mellan Alingsås och Karlskrona. Alingsås tog hem matchen på ett övertygande sätt.
Själv så gjorde jag hela bevakningen enbart med mitt 400/2,8 för att göra något annorlunda. Det blev mycket sköna bilder och det blev oxå bilder som jag vanligtvis inte brukar ta. Skoj och härligt att bryta mönster och utmana sig själv.